Åpningstider:

 

Mandag - fredag kl. 07-15
 
 
Grasrota Nordstein
Mandag - fredag kl 07-15
Ferdigplen
Med ferdiggress får du et vellykket og funksjonelt grøntområde, klar til bruk i løpet av noen få uker. Plenen kan leveres i alle størrelser. Vi leverer plenen og gir deg gode råd hvis du vil gjøre arbeidet selv.
Torvtak
Torvtak gir et trivelig, variert utseende som kler flere ulike stiler innen hus- og hyttebygging. Det leveres i flere varianter, med enten ferdig sådde gressfrø eller ferdigplen på toppen. Torvtak består i hovedsak av grasmyrtorv, kompost og pellets.
Bergknapp
Bergknapper (Sedum) er en planteslekt i bergknapp- familien som vokser naturlig over hele landet. Taktekking med bergknapp er relativt nytt i Norge. Vi satser på produksjon av taktekking med bergknapp fra norsk natur.
Nordstein
Granitt er en hard bergart som er dannet av kvarts, feltspat og glimmer. En spesiell egenskap ved granitt er at den har gode spalteegenskaper, og lar seg ganske lett dele i tre retninger. Dette særtrekket gjør granitten godt egnet til produksjon av bruksstein.
Årsvollv. 213  |  4312 Sandnes  |  Tlf: 51 62 75 48  |  post@grasrota.net
Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.
Grasrota AS
Årsvollveien 213  
4312 Sandnes
Grasrota AS
Årsvollveien 213  
4312 Sandnes